BNOlid sinds November 2014
Turpin Vision heeft in de loop van de jaren samen met Studio Denkwerk diverse videoproducties uitgevoerd.

Studio Denkwerk is daarbij altijd de creatieve partner gebleken die graphics, 3D animaties en de muzikale omlijsting binnen gestelde budgeten en tijdlimieten wist te realiseren.
Egbert Heuvelman, Turpinvision.
Krijn is een "plaatjesmeester". Als woorden te omstandig zijn om een idee of gevoel over te brengen, maakt hij een plaatje dat niet alleen pakt, maar ook bijblijft. De catch levert hij er ook bij, om de bedoeling duidelijk te maken.

Ik denk aan een wervingscampagne voor personeel: een gekneusde peper boven de kop "hou je van pittig?". Pas afgestudeerden "hapten" in groten getale.
Jan Carpay, Zowel Energy Technologies
Wij zijn met Studio Denkwerk in aanraking gekomen toen wij een impressiefilmpje wilden maken die duidelijk de activiteiten weergeeft van project partner Catharina Ziekenhuis Eindhoven binnen het Europese project Recap.

Recap is een Europees Interreg IVB project met een focus op hartfalen en telehealth oplossingen. Innovatieve oplossingen omtrent nieuwe devices, remote monitoring en beslissingsmodellen worden getest in verschillende regio's en Skills labs.

"Studio Denkwerk heeft geholpen deze activiteiten om te zetten in verduidelijkend beeldmateriaal. "
Joyce de Laat, Brainport Development
Oprichter/eigenaar van Studio Denkwerk is creatieve veelkunner Krijn Hendriksen. Hij studeerde aan de Design Academy (industriƫle vormgeving) en kwam al vroeg in aanraking met 3D visualisatie en digitale video. In zijn schaarse vrije tijd is Krijn een eigenzinnig en veelzijdig kunstenaar, die zich niet graag in hokjes laat duwen.

Ook tijdens werktijd is hij een multi-talent: webbouwer, animator, vormgever en videospecialist. Ervaring die hij ten dienste stelt van zijn klanten. "Na 15 jaar ben ik zo door de wol geverfd dat ik trends en hypes op waarde kan schatten en mijn klanten een advies op maat kan geven. Mijn favoriete klant is een tevreden klant."
Bij Studio Denkwerk komt u niet voor verrassingen te staan. Vooraf worden projecten goed doorgesproken en begroot. Studio Denkwerk is een compact bedrijf zonder onnodige overhead of managers. We beschikken over een sterk netwerk, en huren we voor bepaalde specialismes experts in. Daarmee houden we onze tarieven messcherp.